Træf 2010

Årets træf blev helt ekstraordinært afholdt i forbindelse med det årlige SSS skue, der foregik i Give på Feriecenter Hvidpilen.
Det var lagt op til et spændende skue med en usædvanlig mulighed for at se rigtig mange Sealyer og møde mennesker fra ca. 12 forskellige lande.

Skuet blev afviklet som en normal, men ikke certifikatgivende udstilling og havde også en klasse, hvor alle ikke udstillingsvante kunne deltage også selvom hunden ikke er i udstillingstrim – en klippet Sealyham har samme vinderchance her.

Udstillingens dommer var Janet Wonnacott fra Wales, der selv har opdrættet Sealyham i mere end 30 år og også er Secretary for The Sealyham Terrier Club in Wales.

På skuedagen var der være mulighed for at høre om BARF fodring, da Barf Gadbjerg havde en stand og samtidig er præmiesponsor.
Lørdag aften var der arrangeret fællesspisning på Hvidpilen. En fantastisk buffet, som Niels – ejeren af Hvidpilen – havde fremtryllet til os.

Vi havde dog også hundene med på Nyvangs Høstmarked. Denne gang uden det store telt og aktiviteter, da vi havde afholdt træffet tidligere. Men som et stort plus havde vi hvalpe med. Det vakte meget stor interesse og mange børn hyggede sig i den store indhegning sammen med både de voksne og hvalpene.