24. juli 2017 fik Coco 3 skønne piger – Bussy Buddy’s Imagine Iza, Bussy Buddy’s Itsi Bitsi Izabella og Bussy Buddy’s Irresistible Izadore.
Vi vidste at vi ville beholde en af pigerne, da gamle Trine begyndte at vise alderstegn og CoCo skulle ikke have flere kuld.
Næsten fra start have vi valgt Iza, men da der inden fødslen var forespørgsel på en tæve til Sverige, ville vi lade Janette vælge først. Janette har i forvejen Dandie Dinmont terier og ville gerne både udstille og avle.
Vi mødtes derfor i Ballerup, da hvalpene var 8 uger og nyvaccinerede -her udstille Janette nemlig Dandie. Hun faldt med det samme for Izadore – i daglig tale Iza. Så da Iza var 15 uger mødtes vi i Helsingør med Janette og 2 af hendes veninder. Det var med en god fornemmelse, at vi lod hende “emigrere” til Sverige.
Det er også lykkedes os at se Iza igen et par gange og hun ser ud til at stortrives.

På vej hjem fra Ballerup og udstilling kørte vi et smut forbi Slagelse. Her bor Ingelise og John og de havde tidligere på året mistet dres gamle Sealyham. De har haft racen i mange år og var så klar til en lille ny. Izabella (Gaia i daglig tale) kom ikke med os hjem! Hun flyttede ind med det samme og det har været en fornøjelse at følge hende, familien og deres efterfølger – Skotten Hera.De har helt sikkert alle stor glæde af hinanden.

Det blev så Isa der blev hos os og det har vi ikke et øjeblik fortrudt. Hun er en skøn, tillidsfuld pige og hende og Coco har det bedste forhold man kan tænke sig. Vi regner med, at Isa skal have hvalpe på et tidspunkt og har en lille hanhund i tankerne.

 

Far – Boromir of Kindergarten – DK og Int CH

Mor – Bussy Buddy’s CoCo Chanel