I 2014 fik CoCo så hendes andet kuld. Denne gang var hanhunden Boromir of Kindergarten og resultatet blev til 4 drenge.Også denne gang boede CoCo hos Susanne. Vi fik en hendelse fra Saudi Arabien og var noget skeptiske, men det viste sig at være et par fra Skotland, der i mange år har arbejdet i Saudi og de havde i noget tid ledt efter en Sealyham uden held. Selv en henvendelse i England gav ikke resultat og de faldt så over vores hjemmeside.Vi havde en længere korrespondance og fik billeder fra deres hjem. De havde før haft bl.a. Schæfer, men ville gerne have en mindre hund, som var nemmere at rejse med og de var faldet for beskrivelsen af Sealyham. Det viste sig at være lidt mere besværligt at få udfyldt de rigtige papirer end som så, men til sidst faldt det hele på plads.

Da dagen kom hvor Fenton skulle skifte ejer, mødtes vi i København, hvor de havde inkvarteret sig på hotel. Det er meget søde mennesker og de faldt fuldstændig for racen, da de så mor, far og Fenton. De fløj tilbage dagen efter og Simon, som manden hedder havde allerede fået et specielt forhold til Fenton.

De har siden forøget familien med endnu en – også fra Susanne.

De tre andre drenge bor Danmark. Deres kennel navne er: Bussy Buddy Fenris, Bussy Buddy Fenton, Bussy Buddy Fimbul og Bussy Buddy Findus

CoCo med drengene

Boromir of Kindergarden