I 2008 fik Trine så hendes andet kuld. Denne gang havde vi valgt at bruge Rabbens Highland Lad, der er et barnebarn af Casper.

Det blev til 1 tæve og 3 drenge og ligesom første kuld, så var tæven solgt inden fødslen. Vi kunne godt have solgt flere tæver, men det var lidt småt med efterspørgslen på hanner.

Den PR vi fik via TV2Fyn og Fyns Amts Avis (se siden diverse PR) resulterede i, at da vi var på prægningstur i Svendborg, kom vi kontakt med en herre, der var helt solgt. De havde både læst avisen og set TV og havde i forvejen en Jack Russell terrier. Efter en times snak og et besøg hjemme hos os – med deres hund! – blev de ejere af Balthazar (nu Balther). Et par dage senere blev vi ringet op af 3 forskellige som havde set TV. Men nu var der kun én lille han tilbage Best Buddy. Det var et ægtepar fra Thurø, som endte med at købe ham.

Den sidste han var i mellemtiden blevet solgt til Slovenien til en familie, der havde ventet på en hund i flere år. De havde haft kontakt til Tyskland, men der havde ikke været nogen særlig avl i adskillige år, så via venner i Slovakiet fik hun kontakt til os. Bingo Bango Buffalo (Bingo!) er nu familiens hyggehund og børnene elsker ham.

Babette (Emma i daglig tale) kom til Lise og Claus, der bor i Fåborg. De har haft et par Sealyham før og har også haft skotter. De elsker hende og hun elsker dem – og så har hun været skibshund, da de om sommeren sejlede rundt i Danmark.

Deres kennel navne er: Bussy Buddy’s Babette, Bussy Buddy’s Balthazar, Bussy Buddy’s Bingo Bango Buffalo og Bussy Buddy’s Best Buddy.

 

Rabben’s Highland Lad

Whitepepper’s Katharina