Perdy, Luna og Holly – (Diva og Bonzo)

Susannes første Sealyham er Perdy – Danfox Iceman. Han blev først ven med en Grand Danois, men da hun ikke var mere, købte Susanne Bussy Buddy’s CoCo Chanel, der nu bor hos os.

Senere kom Bussy Buddy Dizzy Miss Lizzy til – i daglig tale “Diva”. Hun er efter Bussy Buddy’s Abigail, der var første kuld efter Trine og Casper. Hendes far er Vinevalley S Dot And Dash Carwyn, som på daværende tidspunkt boede hos vores slovakiske venner Basia og Peter, Kennel Dot and Dash. Han bor nu i Danmark. Diva har haft 2 kuld og er blevet “pensioneret” og lever en luksus tilværelse på Sjælland hos Elsebeth og Michael og deres 2 sønner. Hun har blandt mange andre dyr også vennen Elmo, en Cairn terrier.

Derefter blev Boromir of Kindergarten introduceret i flokken. Han hedder til daglig Bonzo og er fra Csilla Mladoniczky, Kennel Kindergarten, Ungarn. Han har haft et kuld med CoCo, mens hun boede hos Susanne og er i dag udstationeret hos en skøn familie på Sjælland. De har 2 børn som elsker ham og han er stadig til rådighed for parring. Bonzo er DK, S og Int. CH.
Bonzo er efter Princess of the night El Saoma og Bushaway Back to Back.

“Luna” – Just Love Joseph Staff, kommer fra Katarina Pilatova, Kennel Joseph Staff, Slovakiet og kom først til Susanne da hun var 9 måneder. Hun er med på udstillinger og er en utrolig glad hund. Hun er efter Gentle Lady Joseph Staff og Occhi Ardenti of Kindergarten.

Nyeste skud på stammen er Holly – Bussy Buddy’s Holly Golightly. Hun er efter Diva og Game of Denmark von der Låowenburg. Hun var eneste hvalp i kuldet, men har heldigvis haft Luna som tålmodig storesøster. Holly er også startet på udstillinger.

Bussy Buddy’s Dizzy miss Lizzy – DIVA

Boromir of Kindergarten – Bonzo

Perdy – Danfox Iceman – da han lige havde fået CoCo som ven

Perdy

Luna da hun lige var hentet

Luna på SSS i Svendborg 2016 – Bedste junior!

Luna da hun blev Dansk Champion i Billund 2017

Holly med på udstilling i Fredericia som selskab

Holly på tur med flokken – mor Diva er også med

Holly på hendes første udstilling som hvalp – BIS 3

Hundeliv hos Susanne – tur til stranden