Trine og Co Co

Trine – som er hendes kaldenavn – kom til familien i 2005, bare 8 uger gammel.

Da Carlos ikke var længere, var det tid til at få en kammerat til Casper og i april 2005 kom Trine i huset. Hun havde fart på og allerede fra helt lille fik hun understreget hvem der er førerhund! Trine er én af de mindste Sealyham jeg har set og er faktisk meget korrekt i størrelse og vægt. Desværre har hun krølle på halen og en plet på skulderen – og det er ikke ønskeligt i forhold til standarden.

Nå, Trine er fantastisk kærlig. Hun elsker at sidde på skulderen og kan sove på hovedet af én, hvis man skulle finde på at lægge sig på sofaen i håb om en lur. Hendes rigtige navn er Whitepeppers Katharina.

Trine havde sit første kuld i 2007 og har haft to kuld siden. Se mere under hvalpe.

Efter at vi mistede Casper, blev Trine mere og mere trist og i stedet for at vente på at få en ny hvalp i huset, så tog vi CoCo Chanel tilbage, da hun ikke trivedes optimalt hos Susanne, hvor Diva og CoCo alt for ofte var oppe og strides om rangen.
Det var en fantastisk god beslutning. CoCo faldt til med det samme og hun trives fint med Trine, som får lov til at være overhund. De er enige om mangt og meget, både at holde vagt i vindueskarmen og om at gå på musejagt i skov og have.

CoCo

Niels og Trine hygger

Trine og CoCo slapper af

Trine og CoCo på musejagt

Trine

Trine – der er mange måder at sove på!

Trine

Vindueshundene Trine og CoCo

Trine

CoCo