Sisse, Carlos og Casper

Sisse – på stamtavlen hed hun Mitzi. Hendes mor var polsk og hendes far fra England.
Vi købte hende som 7 måneder gammel og hun var en meget speciel, men dejlig hund.
Vi forsøgte os lidt på udstillinger og det blev da også til en dansk champion.

Sisse fik 1 kuld hvalpe i 1987, hvor St. Barbas Easy Rider (Nimbus) var far. Det blev til 5 hvalpe – og starten på vores venskab med Erika Hansen (Kennel Whitepepper’s), da Erika købte den ene tævehvalp, Tilde i 1988.
Sisse blev 15 år gammel.
Sisse blev klippet de sidste mange år hun levede. Det gjorde, at hun fik en meget blød, krøllet pels – men sød var hun!

Carlos måtte vi bare beholde. Han var en herlig, opfindsom hund, der elskede agility.
Han var en superflot hvalp, men desværre fik han en smule skævt bid, så udstillingskarrierren var hurtigt overstået. Han blev kastreret som 1-årig og det havde både han og vi det fint med.
Også Carlos blev 15 år.

Casper – som vi kaldte ham – fik vi i vinteren 2001, da han var 5 måneder gammel. Hans kennelnavn var Whitepepper’s Gaspars great son.
Han kom fra Kennel Whitepepper’s, Erika Hansen.
Han var en rigtig lille, meget glad hund og han kunne godt irritere gamle Carlos, der stadig levede. Men samtidig var han med til at live den gamle lidt op.

Casper var opfindsom, kunne lide at drille katten “Mavser” og han elskede at give gederne et slik på mulen.
Efterhånden som han blev en voksen hund og var han den nemmeste hund i verden. Han hvilede i sig selv, var kærlig og glad, men også vagtsom.

Casper hed rigtigt Whitepeppers Gaspars Great Son og han var en pragtfuld hund med en fantastisk god og nem pels – og så havde han et dejligt og kærligt temperament. Han har været udstillet i ind- og udland og blev både DK, D og INT. champion. Han har hvalpe over hele verden, da der dels er solgt flere hvalpe fra Danmark til udlandet (bl.a. Texas og Canada) og dels har han haft flere damebesøg hjemme hos ham selv.

Han er far til flere hvalpe rundt om i verden og heldigvis har vi frossen sæd efter ham, så vi engang kan vende tilbage til hans linie.
Den 12. november 2014 måtte vi desværre sige farvel til ham, da han havde så mange smreeter, at det ikke længere var værdigt for ham. Hans prostata var unormal og så havde han fået en tumor i den ene testikel. Vi vil altid savne ham.